AGÈNCIA OFICIAL DE VIATGES

1/11

En tota gran ciutat o petit poble es celebra un esdeveniment que convida a tots els seus habitants a participar-hi i a sortir al carrer per festejar aquelles costums úniques i singulars, que durant anys es van transmetent de generació en generació.

 

La missió de l’equip de LIVING IT és mostrar i compartir la valuosa col·lecció de tradicions i costums que tenim al nostre país, patrimoni cultural immaterial de Catalunya.

LIVING IT significa apropar als viatgers, als qui ens visiten, als estrangers… a barrejar-se entre els catalans i viure les nostres mateixes costums i tradicions. Acompanyar-los a viure els esdeveniments, festes i celebracions més característiques i singulars del nostre calendari. Viure experiències reals i pròpies de Catalunya, en lloc d’únicament veure el país com un espectador.

Els viatgers es sentiran ben acollits a Catalunya i tornaran a casa amb molt més que fotografies i postals boniques. Tornaran amb experiències increïbles per explicar.

 

Creiem que viure una tradició de la mateixa forma que la viuen les persones del poble fa que l’experiència sigui única, real i inoblidable pel visitant.

 

Castellers, correfocs, veremes, fires medievals, calçotades populars i altres esdeveniments, celebracions i tradicions especials… veus quina meravella?

 

T’animen a que visquis Catalunya, no només que la vegis!

 

Contacta amb nosaltres per telèfon

+(34) 930.134.833

+(34) 630.942.528

Contacta amb nosaltres per Whatsapp!