41420-game-winner-celebration-on-podium.

Vuit parcs naturals, de contrastos espectaculars, que et permetran visitar des dels cims nevats fins a les platges i les cales més encantadores de la Mediterrània en pocs quilòmetres.

I en aquesta distància tan curta, hi ha un lloc per a pobles de pescadors i poblacions rurals d'alta muntanya. Per monestirs i esglésies romàniques. Per restes ibers, ruïnes grecoromanes, calls i fortificacions medievals. Per a tot el llegat surrealista de Salvador Dalí.

El Swimrun és un esport que neix a Suècia el 2006. Combina la cursa de muntanya i la natació en aigües obertes. Es practica per parelles. Les competicions requereixen velocitat, resistència i tàctica.

En arribar a Catalunya un dels detalls que et crida més l'atenció és el paisatge variat. La Mediterrània es fa present: el mar banya tot el litoral i influeix en el caràcter de la seva gent. Ha estat la via d'entrada de moltes civilitzacions i cultures que han teixit la història de Catalunya i han donat forma a la cultura catalana: amb una llengua pròpia, el català, i múltiples expressions culturals.
Però no tot és mar. Al nord, a els dels Pirineus de Catalunya s'alcen imponents com la segona frontera natural, on el món rural conviu amb els nous visitants, i també els 18 Parcs Naturals distribuïts per tot el territori ....

Costa Brava

Pirineu de Girona

Catalunya

Un gran país per descubrir!

El Swimrun

Un nou esport !

PARTNERS

1
VVBB_SSL_groc_negre
sgesport_c3
index
logo
default_image
ajcalonge
logo-palamos-e1433344368739
logo-vector-ajuntament-de-palafrugell
logo-promo
Platja-aro-1
ajuntament_platja_daro
Catalunya
logo_experience_catalunya_original
65.jpg